مجازی‌سازی و کانتینرسازی

مقایسه مجازی‌سازی و کانتینرسازی + مزایا و معایب هر کدام

مجازی‌سازی و کانتینرسازی هر دو در تحقق اهداف نهایی شما کمک می‌کنند. مجازی‌سازی امکان اجرای چندین سیستم‌عامل روی یک سرور فیزیکی را می‌دهد در حالی‌که کانتینرسازی استقرار چندین برنامه یا میکروسرویس را در یک سیستم‌عامل بدون دخالت هرگونه سخت‌افزاری را ممکن می‌سازد.
۷ مورد از کلیدی‌ترین ترندهای رایانش ابری در ۲۰۲۵

۷ مورد از کلیدی‌ترین ترندهای رایانش ابری در ۲۰۲۵

در سال ۲۰۲۵، نه تنها شاهد تکامل فناوری ابری خواهیم بود، بلکه با تحولی بنیادین در این عرصه روبه‌رو می‌شویم. سازمان‌هایی که روندهای نوظهور را درک می‌کنند؛ نه تنها بقا می‌یابند، بلکه به شکل‌هایی شکوفا خواهند شد که پیش‌تر قابل‌تصور نبود.
ابر خصوصی چیست؟

ابر خصوصی چیست؟ ۸ مزیت اصلی Private Cloud

ابر خصوصی محیطی امن برای سازمان‌های نیازمند به امنیت بالا و انطباق دقیق با مقررات است. منابع در ابر خصوصی به صورت انحصاری استفاده شده و امکان سفارشی‌سازی، انعطاف‌پذیری با نیازهای کسب‌وکار و ارتقاء امنیت داده‌ها را فراهم می‌کند.
پردازنده گرافیکی یا GPU چیست؟

پردازنده گرافیکی یا GPU چیست؟

واحد پردازش گرافیکی یا همان GPU به یکی از مهم‌ترین انواع رایانش تبدیل شده است. GPU که برای پردازش موازی طراحی شده، کاربرد گسترده‌ای در گرافیک و رندر ویدیو دارد و برای استفاده در پردازش بازی، تولید خلاقانه و هوش مصنوعی (artificial intelligence) محبوب‌ است.
ابر PaaS در بالای یک دیتاسنتر

چرا PaaS مهم است؟

PaaS رویکردی تکاملی برای ارائه‌دادن میان‌‎افزار و ظرفیت پایگاه‌داده موردنیاز برای میزبانی اپلیکیشن‌ها است و خدماتی مانند تأمین سریع ظرفیت (در لحظه) نسبت به سرورهای فیزیکی را ارائه می‌دهد.
امنیت PaaS وروش‌های مقابله با تهدیدها

امنیت PaaS: تهدیدها، راه‌حل‌ها و شیوه‌های بهینه‌ اجرای آن

امنیت در PaaS به دلیل دسترسی گسترده به داده‌ها و برنامه‌ها اهمیت بالایی دارد. این مقاله به بررسی تهدیدات امنیتی، آسیب‌پذیری‌ها و راهکارهای پیشرفته برای محافظت از داده‌های حساس می‌پردازد.
paas چیست

PaaS چیست؟ مزایا و کاربردهای آن

PaaS نوعی مدل سرویس‌دهی رایانش ابری است که پلتفرم ابری انعطاف‌پذیر و قابل‌مقیاسی را برای توسعه، استقرار، اجرا و مدیریت اپلیکیشن‌ها ارائه می‌دهد. PaaS هر آنچه توسعه‌دهندگان برای توسعه‌ اپلیکیشن نیاز دارند، بدون دردسرهای به‌روزرسانی سیستم‌عامل یا نگهداری سخت‌افزار فراهم می‌کند.
نقش Low-Code در رایانش ابری

نقش Low-Code در رایانش ابری

رایانش ابری دقیقا همان چیزی است که شما برای توسعه زیرساخت‌های کسب‌وکارتان نیاز دارید. به‌ لطف فناوری Low-Code نیز می‌توانید رایانش ابری را با امنیت و کارایی بسیار بیشتری اجرا کرده و در مقیاس بزرگ‌تری از سرویس‌های ابری استفاده کنید.
راهنمای مهاجرت به ابر

راهنمای گام به گام مهاجرت به ابر

مهاجرت ابری ممکن است کار دشواری به نظر برسد؛ اما با ابزارها و راهنمایی صحیح آسان می‌شود. در این راهنما به هر چیزی که باید در این زمینه بدانید اشاره کردیم، از تعاریف و ضرورت انجام آن گرفته تا ۶ استراتژی رایج مهاجرت ابری و مراحل آن.
مهاجرت ابری برای سازمان های کوچک

راهنمای مهاجرت ابری برای سازمان‌های کوچک

برای بیشتر کسب‌وکارهای کوچک، راهکارهای ابری گزینه‌ای ترجیحی‌اند؛ چون نسبت به معایب احتمالی، مزایای بیشتری دارد. با این حال برای تمامی مشتریان راه‌حل مشخصی وجود ندارد؛ چون همان‌طور که ما از خودروها و گوشی‌های یکسان استفاده نمی‌کنیم، شرایط سیستم‌های مختلف هم متفاوت است.
رایانش ابری برای کسب‌وکارها

باید و نبایدهای رایانش ابری برای کسب‌وکارها

رایانش ابری واقعیتی غیرقابل‌‌انکار برای اغلب کسب‌وکارها است اما این موضوع به این معنی نیست که بدون برنامه‌ریزی دقیق به ابر مهاجرت کنیم. تعامل با چالش‌های رایانش ابری متفاوت است و شامل مسئولیت‌های ارائه‌دهنده خدمات ابری و نحوه مدیریت سازمان شما می‌شود.