آنچه در این مقاله میخوانید
به عنوان شخصی حرفهای، روی ابرها سیر کردن غیرمسئولانه تلقی میشود. اما زمانی که صحبت از کار میشود، رایانش ابری دقیقا همان چیزی است که شما برای توسعه زیرساختهای کسبوکارتان نیاز دارید. به لطف فناوری Low-Code نیز میتوانید رایانش ابری را با امنیت و کارایی بسیار بیشتری اجرا کرده و در مقیاس بزرگتری از سرویسهای ابری استفاده کنید.
رشد دورکاری نیز باعث شده از راهحلهای مبتنی بر ابر بیشتر استقبال شود و اغلب شرکتها از سرویسهای ابری نظیر SaaS بهره ببرند و فرآیند تحول دیجیتال تسریع شده است.
اما این سرویسها چگونه به شرکتها کمک میکنند و Low-Code چه تاثیری روی عملکرد آنها دارد؟
در این مقاله به این سوالها پاسخ خواهیم داد.
مزایای رایانش ابری
وقتی قابلیتهای فناوری اطلاعات مانند سختافزار، نرمافزار یا خدمات را از شرکتهای شخص ثالث از طریق اینترنت یا «ابر» دریافت میکنید، آن را “رایانش ابری” مینامیم.
شما فقط سرویسهای محاسبات ابری را تهیه میکنید که اکنون به آن نیاز دارید و البته امکان گسترش خدمات در آینده را نیز دارید. پس جای ناراحتی نیست!
در این بخش به برخی مزایای رایانش ابری اشاره خواهیم کرد.
برای مطالعه بیشتر در این زمینه از مقاله «رایانش ابری و مزایای سازمانی آن» استفاده کنید.
کاهش هزینههای سربار
با رایانش ابری، شما دیگر نیازی به خرید یا نگهداری زیرساختهایی مثل سرور، سیستمعامل، دیتاسنتر و… ندارید. این مزیت به طور چشمگیری هزینههای اولیه را کاهش میدهد.
افزایش چابکی
رایانش ابری در فرایند پروژهها و اجرای ایدههای جدید به شما کمک میکند تا چابکتر و سریعتر عمل کرده و فشار از روی واحد IT برداشته شود. پلتفرم Low-Code نیز شما را از کدگذاری دستی و خستهکننده نجات میدهد.
توسعه خدمات
شما میتوانید به کمک رایانش ابری، خدمات جدید را با کارایی بیشتر و هزینه کمتر ارائه دهید؛ چون فناوری نوآورانهای را در اختیار خواهید داشت.
کاهش حجم کاری واحد IT
رایانش ابری کمک میکند تا حجم کاری واحد IT شرکت خود را کم کنید. با این کار، آنها وقت خود را صرف پروژههایی میکنند که با اهداف تجاری شما همسو است.
اطمینان پذیری بیشتر
پشتیبانگیری و بازیابی اطلاعات در رایانش ابری به دلیل وجود مکانیزمهای خودکار و Data Mirroring، خیال شما را از حفظ اطلاعات راحتمیکند. علاوهبر این، کار با آنها بسیار راحتتر و کمهزینهتر است.
امنیت قدرتمند
شما میتوانید از طریق خطمشیها، فناوریها و کنترلهای داخلی که برای تقویت امنیت در رایانش ابری طراحی شدهاند، از دادهها، برنامهها و زیرساختهای خود محافظت کنید.
Low-Code، دادهها و برنامهها را به Cloud منتقل میکند
اما اگر در حال حاضر دادههای شما در برنامههای قدیمی یا نرمافزارهای داخلی نگهداری می شوند، چه؟
راه حل: مهاجرت.
پلتفرمهای Low-Code مانند Siemens Mendix به شما کمک میکنند تا به راحتی، دادهها و برنامهها را به یک محیط مبتنی بر ابر انتقال دهید؛ چه از یک سیستم قدیمی و چه از سیستم پلتفرم ابری دیگر.
هنگامی که از فناوری Low-Code استفاده میکنید، تیم توسعهدهندگان شما از ابزارهای گرافیکی و خودکار برای کمک به مهاجرت به یک پلت فرم مبتنی بر ابر استفاده میکنند.
Low-Code پلتفرمهای دیجیتال Cloud-Native را میسازد
شاید از خود بپرسید: به چه چیزی مهاجرت کنم؟ همه دادهها و برنامههای ارزشمند خود را به کجا ارسال میکنم؟
اگر دنبال راه حل Low-Code دیگری هستید، حق با شماست.
Siemens Mendix به شما این امکان را میدهد که از فناوری خودکار Low-Code برای ساخت اپلیکیشنهای ابری استفاده کنید؛ این یعنی شما میتوانید پلتفرم سفارشی و مبتنی بر ابر خود را طراحی و ایجاد کنید که تمامی دادهها و برنامههای شما در آن مستقر خواهند شد.
با پلتفرمهای Cloud Native، کل سیستم در فضای ابری متولد میشود؛ به این معنی که بسیار مقیاسپذیر است و به راحتی امکان تغییر دارد. همچنین ادغام با سایر برنامهها و خدمات رایانش ابری را سادهتر میکند. حتی میتوانید بدون کدنویسی زیاد، ویژگیها و قابلیتها را توسعه دهید.
با این حال، احتیاط لازم است! در حالی که Low-Code به توسعهدهندگان با انواع مهارتها اجازه میدهد تا عملکردهایی مانند ساخت اپلیکیشن نهایی و اتوماسیون گردش کار را انجام دهند، برای ساختن پلتفرمهای دیجیتال Cloud Native از ابتدا به مهارت و راهنمایی بیشتری نیاز است.
Low-Code برنامههای قدیمی را با Cloud ادغام میکند
اما اگر برنامهای قدیمی داشته باشید که نمیتوانید از آن جدا شوید، در این صورت چه کار کنیم؟
اگر برای انتقال دادهها یا شروع پلتفرمی بومی ابری آماده نیستید، میتوانید سیستم موجود خود را در فضای ابری اجرا کنید. مزایای این موضوع عبارتاند از:
- فعال کردن برنامههای قدیمی با API؛
- ساخت ماژول با میکروسرویسها؛
- ایجاد مقیاس پذیری و جابهجایی ابری بدون تغییر کد.
البته این رویکرد بهاندازه ساختن یک پلتفرم Cloud Native برای دادهها و سیستمهای شما قدرتمند و نوآورانه نیست؛ اما مشکلی حیاتی را برای برخی شرکتها حل میکند.
Low-Code در هر جا
همانطور که فناوری Low-Code به نوآوری و گسترش خود ادامه میدهد، ظرفیتها و کاربردهای فنی آن نیز افزایش مییابد. Low-Code برای هر کاری که مرتبط با رایانش ابری است، ایدهآل محسوب میشود؛ چرا که برای انتقال دادهها و برنامهها، ساختن پلتفرمهای بومی ابری (Cloud-Native) و حتی انتقال و تقویت برنامههای قدیمی کاملاً مناسب است.
این مقاله را به اشتراک بگذارید